Ridicarea sprâncenelor: metode și sfaturi

Sprancene-este cel mai important element de expresie. Aproximativ sprancene prea joase, de obicei, cu vârsta, și pot da senzația de oboseală sau de o stare proasta, care nu exprimă o relație de persoane reale. Prin urmare, în lumea de estetică au apărut o varietate de metode pentru a rezolva o scădere și ridica sprâncenele în starea inițială.

Grija pentru sprancene-este tot câmpul, înfoto17 sine, și mai multe lucruri care au de – a lor este relativ ochi. Aproximativ sprâncene, foarte bine coordonate și mari dau senzația de vedere, trezește, curios și fericit. Dimpotrivă, în jur de sprancene, de cădere provoacă apariția de iritare, care de multe ori nu se potrivește cu starea de spirit a omului.

Ridicarea sprâncenelor-o metodă care în fiecare zi are mai mulți adepți, pentru a obține un look tineresc si vesel. Dar această metodă nu numai că mărește în această mică zonă de păr, dar, de asemenea, acordă o tersidad în secolele și eliminarea ridurilor din jurul ochilor.

Metode de

Sprâncenele joacă un accent pe estetica curent și, prin urmare, au început să apară diverse tehnici, cu scopul de a rezolva problemele lor de cădere. Haideți să vedem care sunt diferitele tehnici care sunt folosite:

  • Bótox. În bótox dă același rezultat ca și alte metode, finale, sunt mai agresivi. . Între 350 și 450 de euro, aproximativ și cu un pic de injectare de toxina botulinica, pacientul primește o ridicare de sprâncene pe părțile laterale și eliminarea ridurilor de pe pleoape.
  • Firele de tensiune. Aceasta este premisa de la aproximativ fire fine de sub sprancene, pentru a întinde pielea. Nu fi un caz extrem, pune firul pentru sprancene, pentru că ea nu vrea pentru a obține un rezultat prea exagerate. Rezultatele sunt extrem de durabile, așa cum firul de asemenea, o intindere a pielii, veți obține fibroza internă – adică, hard țesuturile care înconjoară firul, și, prin urmare, ia fire, ca în cazul în care acestea au fost o parte a organismului și susține o nouă formă, care le-au creat.De obicei, este folosit anestezie locală, dar în cazul în care pacientul necesită acest lucru poate fi pus un fel de sedativ extra. Această tehnică permite retensamiento câteva luni mai târziu, dacă doriți să mai pronunțat efect. Efectul va dura aproximativ doi ani.
  • Suport de RES (Dreptunghiular Elevation System). Este vorba despre procesul de puțin invaziv, care primește, de asemenea, nume de lifting endoscopice. Prin mici de injectare se introduce anestezie, un pic mai sus de linia parului. De acolo se strange pielea, ceea ce va provoca revolta imediat, nu numai pentru sprancene, dar și frunte și pleoapele. Deși rezultate instantanee-până la 1 centimetru de ascensiune, trebuie să aibă în vedere că, mai târziu, pielea se va scădea un pic, așa că trebuie să scădea de la 2 la 5 milimetri revolta inițială. Nu vor ramane cicatrici vizibile, deoarece sunt ascunse sub părul.

Aceasta tehnica este foarte durabil și, în unele cazuri, poate ajunge la 10 ani. În plus, se realizează sub anestezie locală și disconfort minim.foto18

Sfaturi pentru a scoate

De fisionomía sprancene, trebuie să ia în considerare o serie de sfaturi, dacă vă decideți să-și petreacă un astfel de tratament:

  • Rezultatele din primele zile nu sunt definitive, deoarece nu va fi întotdeauna ușoară scădere față de revoltă inițială. Prin urmare, de așteptare, de evaluare a stilului tău.
  • Permiteți-sfătuiți de specialiști care au cunoștințe физиогномики persoane. Mai mult, că ar dori să ridice o sprânceană, există câteva principii, proporțiile feței, care trebuie luate în considerare la proiectarea operație.
  • Evaluează cu medicul dumneavoastră, care metodă este potrivit pentru tine. Dacă nu este o operație necesară, pentru că ești foarte tânăr, sau pentru că toamna este minim, recomandăm să vă adresați la botox, pentru a face „layout”, alte metode mai mult de un grad de incertitudine.