5 sfaturi pentru a lăuda aproximativ sprâncene uimitoare

Sprancenele ar trebui să fie întotdeauna bine îngrijit și liste, pentru a sublinia look-ul. Prin urmare, este important de a face dreptul de instrumente pentru a le da formă și să le mențină în stare perfectă.

foto19

Atât de greu și ciudat de crezut, sprâncenele dau, că niciodată nu trece neobservat, și pe fata

de fiecare femeie.Subțiri, groase, curbate, drepte, așa cum sunt! Sprancenele ar trebui să fie întotdeauna bine îngrijit și liste, pentru a sublinia look-ul. Prin urmare, este important de a face dreptul de instrumente pentru a le da formă și să le mențină în stare perfectă.

Vă recomandăm să utilizați ceara de cercetare pentru a pieptene și se lasă la sprancene fixă pe tot parcursul zilei.

Amintiți-vă că extremele nu sunt bune

Amintiți-vă că extremele nu sunt bune, de aproximativ sprancene prea groase, se pot face fel de murdar, dar foarte subtile pot participa de ani și de a spori lor de grupare. Pentru a atinge un ideal aspectului, fard de ochi, gel este ideal, deoarece la aplicarea acestuia pe conturul sprâncenelor, le dai un indiciu, de ce este nevoie pentru a prinde toate ochii.

După cum probabil ați auzit, piese de mici dimensiuni, de obicei, sunt cei care fac diferențe mari. Dacă nu știți cum să aibă grijă de și de a monitoriza îndeaproape, că sprâncenele, ea arata mai estetic plăcut, poate cu tipul tau de fata, aici ne vom împărtăși câteva sfaturi, care pot servi pentru a vă asigura că ați văzut ideale întotdeauna.

  1. Primul și cel mai important, este simplu, dar indispensabil Sfat.

Cel mai bun timp pentru depilar sprâncenele-aceasta este atunci când ieși de la duș, pentru că în acest moment, porii sunt deschise, și fie ce-o depiles spranceana cu ceara sau cu bloc de cleme, va fi mult mai ușor și mai puțin dureros. După ce ați terminat, asigurați-vă hidrata zona depilada cu tonic, hidratant, ajută la eliminarea iritarea din cauza epilare.

  1. Păstrați-vă sprâncenele perfecte în orice moment.

Vă sfătuim să vă spălați-vă sprâncenele în Duș, pentru că, la fel ca orice altă parte a corpului, sprâncenele trebuie să rămână întotdeauna fără cusur, pe de o parte, să fie păstrate curate, iar pe de alta, pentru a deveni puternici și nu cad. Realízalo cu orice sapun de fata sau orice altceva, frótalas cu tandrețe și asigurați-vă că o dată spălare clătiți bine cu săpun, evitarea resturi.

  1. Depila doar conturul sprâncenelor, să nu abuzați.

Mulți oameni, de obicei, depilar mai sprâncenele, de a face, că ei nu arata estetic bine cu o persoană și mult mai puțin natural. Vă recomandăm să vă dau un mic retuș cu etriere de timp, eliminând numai ceea ce este necesar pentru a vă sprâncenele nu-și pierd forma naturala si arata foarte curat și efectuat.

  1. Calitatea produselor cosmetice pe care le utilizați, este de mare importanță.

Este foarte important de a verifica calitatea de machiaj, aplica pe sprancenele. Este adevărat că acestea arata foarte bine, atunci când ele sunt pictate, cu toate acestea, rău de make-up poate provoca iritatii, urticarie, rachete de semnalizare, printre altele. Ceea ce duce la că sprâncenele nu vor arata bine, pentru aceasta, noi va propunem produsul ideal „umbra în gel”. Pe de altă parte, este important să vă informez că vopsit sprancenele un pic mai inchisa decat tonul parului, acesta poate da super „plus” în dvs. de make-up. Toate acestea vor observa!foto20

  1. Pieptănați și dă-i forma sprâncenelor.

Pieptene sprâncenele cu o perie, specializat ajută pentru a stimula creșterea sprâncenelor, precum și de a asigura toate firele de par sunt într-o singură direcție. Ei bine, dacă un ochi bun, vom observa cu ochiul liber o spranceana neîngrijit ciufulit! Aplicând un tratament de creștere a sprâncenelor în fiecare zi, vei ajunge la un recupera și de a stimula creșterea economică în regiuni, făcându-l ideal și fără lacune.

Folosind aceste sfaturi simple, sunteți sigur că toată lumea va observa că sunt frumoase si arata sprancenele, amintiți-vă că, în plus, sprancene protejează ochii de ploaie, radiații solare și elemente nocive, cum ar fi praf sau poluare.

Nu neglija micile detalii!